google-site-verification: google9add350a5fa4ea0f.html

Nu hälsar vi Andreas på COWI AB

välkommen till oss på KOJA!

Cowi är ett spännande företag som jobbar inom flera områden med bla: Arkitektur, Infrastruktur, Byggnader, Miljö, Vatten, Energi, Industri och

Samhällsplanering.


Nytt År Ny Hyresgäst

Vi är glada att idag kunna välkomna vårt senaste tillskott i koja-familjen nämligen K3. De jobbar med elprojektering och är totalleverantör av skydds- och kontrollsystem för elkraftsnät, 400-10 kV.. Jätteroligt att vi får in ännu en för oss helt ny bransch i huset.


JUlfest med spelteama på koja

Julkul med hemmagjort labyrintspel och curlingturnering. Som vanligt väldigt trevligt.

det händer saker bakom skynket

Jo, för er som följt med så vet ni ju att vi just nu har en högst provisorisk vägg i form av presenningar som avskiljer vår loungdel och det öppna kontorslandskapet från nybygget. Inte så kul just nu , men oj vad fint det kommer att bli när det är klart. Här främst blir det 3 mindre rum varav vi kommer hyra ut 2 och behålla ett som samtalsrum att gå in i om man behöver tala ostört när man sitter i det öppna landskapet. När denna delen blir klar? Snart, väldigt snart, dörrarna är på plats, rummen inuti är nästan klara, målaren är här idag och när han är klar med sitt är det bara innertak och sedan matta kvar...Resten av de nya rummen är också klart på gång. Alla utom ett på övre plan är redan uthyrda. Söker du nytt kontor och vill ha chans att sitta på vårt övre plan ( där rummen har dubbel takhöjd) och ha fönster ut, så hör av dig redan idag!

Exteriörbild av fasaden på Koja Kontorshotell efter att fönsterpartierna kommit på plats. Här kommer det bli fina kontor med härlig utsikt och massor av ljusinsläpp.

Lite finputs kvar bara...

Så här fin blev fasaden när fönsterpartierna äntligen kom på plats. Nu återstår en hel del jobb både på in och utsidan men så snyggt det kommer bli när det är klart.

Koja kontorshotell idag kommer våra försterpartier på plats

Idag är den stora dagen

Idag tar vi på koja stora steg mot framtiden, för idag kommer våra nya fönsterpartier på plats. Som vi har längtat. Vi kommer både att se bättre ut och, ja, faktiskt kunna se ut. För det mesta som har byggts nu i den sista etappen av vår ombyggnation har ju skett på insidan bakom svart plåt. Men som sagt nu blir det ändring på det!

Sugen på nytt kontor? Vi är så glada över att vi redan har flera av de nya kontoren uthyrda. (Trots att de inte är klara ännu.) Men det finns fortfarande ett antal av de nya kontoren som är lediga, hör av dig så berättar vi mera.

10 sep 2020