google-site-verification: google9add350a5fa4ea0f.html

Daniel och Mats på

Molico flyttar in på Koja

Molico är ett familjebolag med fokus på ergonomiska transportlösningar, exempelvis trappklättrare: Vi är väldigt glada att ni valde Koja och hoppas ni ska trivas i vårt härliga gäng.

Moderna ljusa kontor i kreativ miljö bland inspirerande människor. Molico hyr kontor på Koja Kontorshotell, Flygstaden i Halmstad. Letar du efter ledigt kontor, hör av dig till oss på Koja.

Therese och

hennes företag VÅR omsorg i väst söker personal

Det går bra för företagen här på Koja. Nu söker Vår Omsorg i Väst ny personal. Bl.a söker de en personlig assistent på ca 85 % med placering i Halmstad. De söker också sommarpersonal till flera av sina kunder i Falkenberg. Intresserad ? Kontakta Therese via varomsorg(@)outlook.com ( tag bort parentesen) eller läs mer på deras hemsida https://varomsorg.se/

Julfest ha trevligt på jobbet. Hyr Kontor på Kontorshotell i Halmstad

JUlfest!

Vi tror att en av de absolut viktigaste sakerna för att man ska göra ett bra jobb är att ha trevligt på jobbet. Och trevligt det har vi här på Koja varje dag men när det är Julfest blir det ändå lite extra. I år hade vi förutom god mat också Quiz, och rundpingis special (där allt utom vanliga rack var tillåtna). Förra julfestens pilkastning, bordscurling och tvåmanna-labyrint återkom också. Att siste man gick hem först kl 03 talar väl sitt tydliga språk . Det var en väldigt trevlig kväll!

Håkan Och Hans kollegor på

OneMed flyttar in här hos oss på KOJA!

OneMed är Europas ledande partner till hälso- och sjukvården, med ett erbjudande av verksamhetsförbättrande tjänster, stödsystem samt ett heltäckande sortiment inom medicinskt förbrukningsmateriel. Vårdgivare i hela Europa vänder sig till oss för att få hjälp att bättre möta sina patienters behov. Med oss som partner kan de förbättra vårdkvaliteten, sänka totalkostnaderna och samtidigt förbättra sina resultat inom miljö och CSR.

OneMed Sverige

OneWound | Empowering wound care nurses anytime,anywhere


Håkan Kommer sitta här på KOJA medan Lisa, Maria, och Johanna kommer dyka upp här lite då och då.

Mastodont media och Simmerstyle flyttar in

Ja de har i själva verkat suttit i sitt rum några veckor men det var inte lätt att få dem samtidigt på bild. Men nu är i alla fall båda installerade och vi hälsar Fredrik och Peter varmt välkomna till oss på Koja.

Cloudgruppen flyttar in

Vi välkomnar Cloudgruppen till Koja! Cloudgruppen är Keiwan , David och Christian och de jobbar med "lösningsorienterad försäljning" där de skräddarsyr varje lösning på ett unikt sätt efter kundens behov". Deras specialitet är: abonnemang, mobiler, växel, skrivare, kaffemaskiner, körjournaler och mobil arbetsorder.

1 okt 2020

Hallands

Affärer skriver om Kojas egen kläddesigner

Karin och

Kust Of Sweden

Ja all publicitet är bra brukar det ju heta. Och så får man väl se det i detta fallet. För anledningen till Hallands Affärers artikel är ju inte så kul. Karin gick här och väntade och väntade. Och blev nervösare och nervösare. För hon hade beställt sin absolut första kollektion av baddräkter och bikinis och blivit lovad leverans på måndagen. Måndagen kom och ingen leverans, tisdag och onsdag och fortfarande ingen leverans. På fredagen erbjöd sig Karin att själv åka och hämta sitt paket som leverantören sa skulle finnas i Malmö. Men tydligen fick man inte åka och hämta själv... En vecka efter utlovad leverans efter fick hon beskedet att en lastbil stulits i Köpenhamn och just den lastbilen innehöll delar av hennes kollektion... Så surt, men leverantören gör naturligtvis en ny omgång av allt som fattades.


Så ni som är sugna på en Bikini designad i Halmstad kolla in Kust of Sweden.


Här kan du som är prenumerant på Hallandsposten läsa hallands Affärers artikel. https://www.hallandsposten.se/hallands-affärer/rån-ligger-bakom-försenad-klädlansering-1.34977531

fyra glada killar från gnotec flyttar in

Vi är väldigt glada att nu kunna hälsa Richard, Jonatan, Frank och Patrik välkomna hit.


Gnotec Group är en internationell ledande tillverkare av komponenter till fordonsindustrin. De utvecklar och producerar chassi- och säkerhetskomponenter till bilar och lastbilar. Högautomatiserad produktion tillsammans med lean-tillverkning, ständiga förbättringar och nollfelsprincipen är varje fabriks DNA.

https://www.gnotec.com


15 sep 2020

Richard, Jonatan, Frank och Patrik på Gnotec flyttar in i Kojas ena hörnrum.
Anton oh Joel på Svenskt byggmontage flyttar in på Koja kontorshotell

Svenskt Byggmontage SBM flyttar in på koja

Svenskt Byggmontage AB

Solenergi & Takentreprenad


Svenskt Byggmontage AB är grundat och startat nere i Landskrona och där har man varit verksamma sedan 2013.

Huvudfokus har alltid legat på solenergi och montaget av solceller. Sedan januari i år är man även aktiva inom takentreprenad och utför en hel del takentreprenader främst mot villakunder.

Nu är tanken att bygga upp och etablera Svenskt Byggmontage i Halland, med huvudfokus på solenergi. Vi arbetar både mot privat- och företagskunder med allt ifrån projektering, planering, byggnation och inkoppling/driftsättning av projekten.

14 sep 2020

Inflyttning i hörnkontoret

Marklund Solutions dvs Emmy, Pontus och Oskar flyttar upp en våning och in i Kojas ena hörnrum. Dvs rummet med både högt i tak och bästa utsikten. (Det är ni väl värda efter att ha suttit där nere utan fönster i över ett år i väntan på att ert rum skulle bli klart.)

24 aug 2020.


Besiktningen klar och snart dags för inflyttning i de nya kontoren!

Oj vad vi och vissa av våra hyresgäster har längtat. (Jo, för vi har ju flera hyresgäster som sitter i andra rum i väntan på att de nya blir klara.) Nu återstår bara lite smått pyssel såsom lister och att få in internet , men beräknad inflyttning kan troligen starta redan i nästa vecka!

Nu hälsar vi Andreas på COWI AB

välkommen till oss på KOJA!

Cowi är ett spännande företag som jobbar inom flera områden med bla: Arkitektur, Infrastruktur, Byggnader, Miljö, Vatten, Energi, Industri och

Samhällsplanering.


Nytt År Ny Hyresgäst

Vi är glada att idag kunna välkomna vårt senaste tillskott i koja-familjen nämligen K3. De jobbar med elprojektering och är totalleverantör av skydds- och kontrollsystem för elkraftsnät, 400-10 kV.. Jätteroligt att vi får in ännu en för oss helt ny bransch i huset.


JUlfest med spelteama på koja

Julkul med hemmagjort labyrintspel och curlingturnering. Som vanligt väldigt trevligt.

det händer saker bakom skynket

Jo, för er som följt med så vet ni ju att vi just nu har en högst provisorisk vägg i form av presenningar som avskiljer vår loungdel och det öppna kontorslandskapet från nybygget. Inte så kul just nu , men oj vad fint det kommer att bli när det är klart. Här främst blir det 3 mindre rum varav vi kommer hyra ut 2 och behålla ett som samtalsrum att gå in i om man behöver tala ostört när man sitter i det öppna landskapet. När denna delen blir klar? Snart, väldigt snart, dörrarna är på plats, rummen inuti är nästan klara, målaren är här idag och när han är klar med sitt är det bara innertak och sedan matta kvar...Resten av de nya rummen är också klart på gång. Alla utom ett på övre plan är redan uthyrda. Söker du nytt kontor och vill ha chans att sitta på vårt övre plan ( där rummen har dubbel takhöjd) och ha fönster ut, så hör av dig redan idag!

Exteriörbild av fasaden på Koja Kontorshotell efter att fönsterpartierna kommit på plats. Här kommer det bli fina kontor med härlig utsikt och massor av ljusinsläpp.

Lite finputs kvar bara...

Så här fin blev fasaden när fönsterpartierna äntligen kom på plats. Nu återstår en hel del jobb både på in och utsidan men så snyggt det kommer bli när det är klart.

Koja kontorshotell idag kommer våra försterpartier på plats

Idag är den stora dagen

Idag tar vi på koja stora steg mot framtiden, för idag kommer våra nya fönsterpartier på plats. Som vi har längtat. Vi kommer både att se bättre ut och, ja, faktiskt kunna se ut. För det mesta som har byggts nu i den sista etappen av vår ombyggnation har ju skett på insidan bakom svart plåt. Men som sagt nu blir det ändring på det!

Sugen på nytt kontor? Vi är så glada över att vi redan har flera av de nya kontoren uthyrda. (Trots att de inte är klara ännu.) Men det finns fortfarande ett antal av de nya kontoren som är lediga, hör av dig så berättar vi mera.

10 sep 2020