Vi har lediga kontor att hyra på Flygstaden i Halmstad

Kontor Halmstad

Vi bygger nya kontor

Koja växer så det knakar!

Just nu bygger vi 7 st nya kontor som kommer att vara klara för inflyttning nu under juni. 

Fem av de nya rummen är redan bokade men två st är lediga. Intresserad? Hör av dig så bokar vi in en visning. 

Kojas Privacy Policy. Vi delar inte dina uppgifter med tredje part.

Våra olika kontor

Mini kontor 6-10 kvm

Kojas små men mysiga Mini-Kontor är något för dig som behöver ett eget kontor, men inte så mycket yta. Dessa rum hyrs ut möblerade med ett skivbord, en bekväm kontorsstol, samt ett mindre förvaringsskåp. Möterum ingår.

Kontor 14-20 kvm

De flesta av Kojas "standard-rum" är på ca 20 kvm och här ryms 1-3 kontorsplatser. Vi har också ett fåtal rum som är på 11-14 kvm. (Passar 1 person) Välj egna möbler eller hyr möblerat och inflyttningsklart. Mötesrum ingår.

Stort Kontor 30-40 kvm

Lyxiga rum för en person, eller plats för hela teamet om ni har behov av att sitta ihop 2-5 personer. Mötesrum ingår.
Vill du hyra kontor på Koja Kontorshotell i Halmstad. Detaljbild kontorslandskap.

Osäker på om du ska hyra kontor eller kontorsplats?

Fördelar med att hyra kontor

Talar du i telefon halva dagarna? Sitter i möte? Behöver kunna stänga en dörr om dig för att kunna koncentrera dig? Då bör du hyra ett eget kontor.

Fördelar med att hyra kontorsplats

Är du ute efter maximal social gemenskap och egentligen bara behöver någonstans att sitta och jobba så testa att hyra kontorsplats.  Det är billigare och ångrar du dig är det enkelt att byta!

Våra olika kontorsplatser

Flexplats

Sitt på valfri ledig plats i vårt öppna kontorslandsskap. Träffa dina kunder i vår representativa miljö. Få en fast postadress.

Fast egen Kontorsplats

Fast eget skrivbord med en bekväm kontorsstol.Möjlighet till förvaring. Träffa dina kunder i vår representativa miljö.
Porträtt-av-Joakim-Bjurström-som-hyr-kontor-på-Koja-kontorshotell

"Jag ångrar bara en sak - Att jag inte flyttade hit tidigare"

Joakim Bjurström , Buissiness Through People

Glöm gråa "vanliga" kontor

Hyr ledigt kontor på Koja kontorshotell på Flygstaden i Halmstad.Här en bild ifrån en av våra korridorer.

Vi har tänkt på din arbetsmiljö

Kojas inredning präglas av tjocka synliga träbjälkar och stora glaspartier som släpper in ett härligt nordiskt ljus. Röda dörrar sätter färg och bidrar till en varm, och inbjudande känsla.

Extra tjocka ljuddämpande plattor i taket och tjocka ljuddämpande dörrar ger ett dovt och dämpat ljud i alla kontor. 

 Ordentligt tilltagen ventilation och moderna energiglasfönster ger ett behagligt inomhusklimat året om. 

De flesta av rummen på 2.a våning har snedtak och extra takhöjd, vilket ger en riktig wow-effekt. Ja, med sitt ljus, rymd och fina detaljer i trä och stål är Koja är något utöver det vanliga grå kontoret!

Våra nya kontor

Hyr kontor på Koja kontorshotell på Flygstaden i Halmstad.

Just nu bygger vi totalt 7 st nya kontor

En del arbete återstår men de nya kontoren växer nu fram i en rasande fart. Nu har vi haft målaren här, och spotlightsen i taket är på plats. I nästa vecka monteras ventilationen. 

Allt för att både få det som vi själva vill ha det. Men framförallt ger det oss lägre kostnader vilket gör att vi kan hålla hyrorna nere.

Alla nya kontor vi bygger kommer att inredas i samma stil och färger som våra redan klara kontor. 

De nya kontoren kommer att ha olika storlekar och utformning.  Samtliga rum kommer att kunna hyras möblerade eller omöblerade. Intresserad av ett nytt kontor? Hör av dig så visar vi dig gärna runt. 

Vanliga frågor

Kojas mini kontor är små, (mellan 6,5-9 kvm) men de är också mysiga och inredda så att du får plats med maximalt mycket på väldigt liten yta. Rummen är olika så exakt storlek varierar från rum till rum. Har du behov av lite mer än bara det allra viktigaste så bör du ändå välja ett av våra mer normalstora rum.

Nej, i de flesta av våra rum har du möjlighet att själv välja om du vill använda egen kontorsmöbler eller om du vill hyra färdigmöblerat. 

Våra allra minsta rum som vi kallar mini kontor hyrs bara ut färdigmöblerade med fräscha möbler från Elj bordet och AJ-produkter

Du har tillgång till Koja och ditt kontor eller din kontorsplats dynget runt, även på helgerna. 

Vi har korta och flexibla kontraktstider / uppsägningstider. De varierar dock beroende på vilket rum det gäller. Generellt är det något längre kontraktstider på större rum och kortare på våra mini kontor och de möblerade kontorsplatserna.

En kontorsplats passar den som inte är så lättstörd. Så visst får du tala i telefon även om du hyr en kontorsplats. Men sitter du i telefon hela dagarna rekommenderar vi istället att du väljer att hyra ett eget kontor. För dig som hyr kontorsplats finns även mötesrum och samtalsrum om du behöver kunna ta ett mer privat samtal eller möte någon gång då och då.

Skrivbordet om du hur en fast kontorsplats är  160×80 cm. Du får också en skön och bekväm kontorsstol samt ett utdragbart skåp med plats för förvaring. 

Vill du hyra kontor mer centralt i Halmstad?

På Magnus Stenbocks väg i Halmstad erbjuder vi unika lokaler som lämpar sig för kontor alt behandlingsrum i en del av en fastighet byggd 1860! I lokalerna finns kakelugn och stora generöst tilltagna fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Lokalerna är totalt ca 70 kvm, fördelat på 4 rum samt en toalett med dusch.