Vi har lediga kontor att hyra på Flygstaden i Halmstad

Våra Kontor att hyra i Halmstad

Hyra kontor Halmstad. entrebild från Koja Kontorshotell.

Varför hyra kontor på Koja?

För att du vill hyra ett modernt kontor i en inspirerande miljö, där allt bara fungerar. Där du på köpet får massor av trevliga kontorsgrannar.

Våra olika kontors-alternativ

Kontorsplats

Sitt på din egen fasta möblerade kontorsplats i vårt öppna kontorslandskap. Du får: Ett skrivbord, en bekväm kontorsstol och ett skåp för förvaring. Mötesrum ingår.

Mini kontor 6-10 kvm

Kojas små men mysiga Mini-Kontor är något för dig som behöver ett eget kontor, men inte så mycket yta. Dessa rum hyrs ut möblerade med ett skivbord, en bekväm kontorsstol, samt ett mindre förvaringsskåp. Möterum ingår.

Kontor 15-20 kvm

De flesta av Kojas "standard-rum" är på ca 20 kvm och här ryms 1-3 kontorsplatser. Välj egna möbler eller hyr möblerat och inflyttningsklart. Mötesrum ingår.

Kontor 30-40 kvm

Lyxiga rum för en person, eller plats för hela teamet om ni har behov av att sitta ihop 2-5 personer. Mötesrum ingår.
Lediga kontor att hyra på Koja Kontorshotell, flygstaden i Halmstad

Hyr kontor - Få ett hav av sociala ytor på köpet.

När du hyr kontor på Koja får du automatiskt tillgång till alla våra övriga gemensamma ytor såsom kök, mötesrum, konferensrum, lounge mm. Runt om på koja hittar du inte mindre än 6 olika sittplatser att träffa dina kunder eller umgås med andra kontorskollegor. Här finns allt från ståbord till soffhäng.

Porträtt-av-Joakim-Bjurström-som-hyr-kontor-på-Koja-kontorshotell

"Jag ångrar bara en sak - Att jag inte flyttade hit tidigare"

Joakim Bjurström , Buissiness Through People

Hyr kontor på Koja kontorshotell på Flygstaden i Halmstad. Detaljbild stolar och sittgrupp.

Glöm gråa "vanliga" kontor

Kojas inredning präglas av tjocka synliga träbjälkar och stora glaspartier som släpper in ett härligt nordiskt ljus. Röda dörrar sätter färg och bidrar till en varm, och inbjudande känsla. Extra tjocka ljuddämpande plattor i taket och tjocka ljuddämpande dörrar ger ett dovt och behagligt ljud i alla kontor. Ordentligt tilltagen ventilation tillsammans med moderna energiglasfönster ger ett behagligt inomhusklimat året om. De flesta av rummen på 2.a våning har snedtak vilket ger en riktig wow-effekt. Ja med sitt ljus, rymd och fina detaljer i trä och stål är Koja är något utöver det vanliga grå kontoret!

Vanliga frågor

Kojas mini kontor är små, (mellan 6,5-9 kvm) men de är också mysiga och inredda så att du får plats med maximalt mycket på väldigt liten yta. Rummen är olika så exakt storlek varierar från rum till rum. Har du behov av lite mer än bara det allra viktigaste så bör du ändå välja ett av våra mer normalstora rum.

Nej, i de flesta av våra rum har du möjlighet att själv välja om du vill använda egen kontorsmöbler eller om du vill hyra färdigmöblerat. 

Våra allra minsta rum som vi kallar mini kontor hyrs bara ut färdigmöblerade med fräscha möbler från Elj bordet.

Du har tillgång till Koja och ditt kontor eller din kontorsplats dynget runt, även på helgerna. 

Vi har korta och flexibla kontraktstider / uppsägningstider. De varierar dock beroende på vilket rum det gäller. Generellt är det något längre kontraktstider på större rum och kortare på våra mini kontor och de möblerade kontorsplatserna.

En kontorsplats passar den som inte är så lättstörd. Så visst får du tala i telefon även om du hyr en kontorsplats. Men sitter du i telefon hela dagarna rekommenderar vi istället att du väljer att hyra ett eget kontor. För dig som hyr kontorsplats finns även mötesrum och samtalsrum om du behöver kunna ta ett mer privat samtal eller möte någon gång då och då.

Vill du hyra lokal eller kontor mer centralt i Halmstad?

På Magnus Stenbocks väg i Halmstad erbjuder vi unika lokaler som lämpar sig för kontor alt behandlingsrum i en del av en fastighet byggd 1860! I lokalerna finns kakelugn och stora generöst tilltagna fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Lokalerna är totalt ca 70 kvm, fördelat på 4 rum samt en toalett med dusch.