Kojas historia

I 28 år jobbade vi som fotografer på det gemensamma företaget Bildteamet. Jesper som reklamfotograf och Katrin som porträttfotograf. 2014 fattade vi beslutet att påbörja den största förändringen någonsin i Kojas historia. Vi skulle bygga om studion till kontorshotell. Resan har tagit tid. Och har väl inte alltid varit helt spikrak. Men här står vi nu. Med nästan 2000 kvm kontorshotell, fler än 50 kontor och hela 34 olika företag i huset.

Texten kommer att uppdateras inom kort.

Kojas historia, fotostudion som byggdes om och blev kontorshotell.

Katrin fd porträttfotograf

Katrin arbetade i många år som porträttfotograf och arbetar nu istället som ”allt i allo”och lite av Kojas värdinna. 

Kojas historia ska få synas i vår inredning.

Vi byggar ju allt själva , så det har fått ta sin tid. Men tanken är att när det blir klart en dag så ska vi låta vår historia av att ha varit footgrafer så länge präga hela Kojas inredning. Det kommer att bli ett fotogalleri med viktiga bilder som betytt speciellt mycket under vår långa tid som fotografer.

Jesper fd Reklamfotograf

Jesper har varit fotograf sedan han föddes. nåja kanske inte riktigt men när han var 10 år hade han sin första bild publicerad i Extressen och därefter har han under nästan 30 år fotograferat för många av våra stora företag. 

Jesper - Snickare, fastighetsskötare och allmän fixare på Koja

Om det är något ett Kontorshotell verkligen behöver så är det en riktig fixare.

Det är vissa som tror att det är Katrin som pekar och Jesper bygger. Det skulle man kunna tro att det är. Men riktigt sant är det faktiskt inte. Vi diskuterar mycket och har båda två påverkat hur Kojas numera ser ut. 

Helt sant är däremot att det är Jesper som är den praktiska av oss. Och det är han som byggt mer eller mindre hela Koja själv. Det har tagit tid, och varit en betydligt tuffare resa än vi först tänkte men så har det också blivit väldigt bra och har absolut haft sina fördelar.

Att vi bygger själva håller ner våra kostnader- något som i sista änden gynnar våra hyresgäster genom att vi därför kan hålla nere hyresnivåerna.