Sugen på att testa coworking?

Coworking

Coworking på Koja.Få arbetskollegor och Gemenskap på jobbet

Jobba, nätverka och ha trevligt samtidigt

Kojas Co-working, är ett modernare, effektivare och mycket roligare sätt att jobba.

Coworking på Koja Kontorshotell.Bild av ett kontor.

Vad är Coworking?

De som arbetar på ett coworking ställe inte anställda av samma arbetsgivare utan oftast egenföretagare eller anställda som annars skulle jobbat själva. Gemenskapen är det som lockar men ofta kan man också dra nytta av varandas olika kunskaper och nätverk.

Coworking på Koja Kontorshotell. Trevlig gemenskap detaljbild.

Så här funkar coworking på Koja

Koja är du självklart välkommen även om du "bara vill sköta dig själv och ha noll kontakt med andra". (här är alla förstående, vi är alla olika och vi jobbar också med väldigt olika saker). Men Om du vill har du möjlighet att både nätverka, och dra nytta av andras kunskaper. Du får dessutom massor av social samvaro vid lunch och runt kaffemaskinen. Med andra ord, du får precis så mycket coworking som du själv vill och bjuder in till.

Coworking på Koja Kontorshotell. Ha trevligt på jobbet

Naturliga möten runt kaffemaskinen

Du kanske tror att det är svårt att lära känna folk? Nej, tvärt om, genom att vi möts säger hej och tar en kaffe ihop så tar det inte långt tid innan du automatsikt har lärt känna en massa trevligt folk. Du kommer att nätverka bara genom att komma till jobbet.

Coworking på Koja Kontorshotell. Ha trevligt på jobbet

Naturliga möten runt kaffemaskinen

Du kanske tror att det är svårt att lära känna folk? Nej, tvärt om, här möts vi naturligt vid kaffemskinen, säger -Hej ! och sedan tar det inte långt tid innan du automatsikt har lärt känna en massa trevligt folk. Du kommer att nätverka bara genom att komma till jobbet.

Få hjälp och sällskap, ovärderligt för dig som jobbar ensam

Som småföretagare är man ofta ensam, och då är nätverket som Coworking ger ovärderligt. Ingen kan allt, men tillsammans kan vi väldigt mycket.

Måste man dela med sig och hjälpa andra?

Självklart inte! Vi jobbar alla inom olika branscher och i vissa fall varken kan eller vill vi dela med oss av våra kunskaper. 

Coworking på Koja Kontorhotell. Gemenskap och öppna kontorsdörrar.

Företag inom olika branscher

På vissa kontorshotell har man valt att vända sig till en speciell yrkesgrupp eller kategori av yrken. tex hantverkare. Här på Koja har vi valt att göra precis tvärt om. Vi vill istället så långt det är möjligt blanda folk och företag ifrån olika branscher. 

Coworking på Koja gemenskap och trevligt på jobbet

Gemenskap utöver det vanliga

"Skratt","Trevligt", "Glädje","Gemenskap" och Familjärt, är återkommande ord när vi ber folk i huset att beskriva Koja. Det är vi mycket stolta över. Vår ambition är att skapa en arbetsplats där vi själva trivs.  Coworking på Koja innebär inte bara jobb, vi fixar också gemensamma frukostar, julfester och After Work. Men framförallt har vi trevligt i vardagen Jo, för coworking är inte bara work, -"det ska va trevligt också".

Här hittar du fler coworking ställen i Kungsbacka

Här hittar du coworking  i Göteborg