google-site-verification: google9add350a5fa4ea0f.html

VAD ÄR COWORKING?

Vad är det för skillnad på ett vanligt kontorshotell och ett med Coworking?

På ett coworking ställe har man mer samarbete än på ett kontorshotell utan coworking. Är då Koja ett kontorshotell eller ett coworking ställe?

Svaret är att Koja är både och! Här får du precis så mycket coworking som du själv vill ha.

Så här fungerar COworking Här på Koja

Coworking (kontorskollektiv på svenska) är en kontorsyta där människor som har olika yrken arbetar under samma tak, i samma lokal. Till skillnad från traditionella kontor är de som arbetar på ett coworking ställe inte anställda av samma arbetsgivare utan oftast småföretagare eller ensamarbetande som arbetar på distans.


Koja Coworking påminner om ett kontorshotell och det kan det på sätt och vis också vara om du "bara" söker ett kontor med en dörr att stänga om dig.. Självklart är du välkommen även om du vill ha stängd dörr, (här är alla förstående, vi är alla olika och vi jobbar också med väldigt olika saker). Men här får du så mycket mer.

Med coworking får du istället tillgång till en öppen, kreativ och inspirerande miljö där du både kan jobba och delta i erfarenhetsutbyte med andra entreprenörer. Hos oss på Koja får du Coworking precis så mycket som du själv vill och bjuder in till. Inget tvång och i lagom stor dos.


Som småföretagare är man ofta ensam, och då är nätverket som Coworking ger ovärderligt. Här finns nästan alltid någon att fråga om allt från Google Ads kampanjer till bokförings-program eller vart du bör åka på skidresan. Ingen kan allt, men tillsammans kan vi väldigt mycket.


Det man ger får man tillbaka, kör man fast frågar man och den som kan hjälper till.

Nästa gång är det du som hjälper någon annan. Vi hjälps åt om man kan och vi drar nytta av varandras kunskap, och framförallt varandras sällskap.


På vissa kontorshotell har man valt att vända sig till en speciell yrkesgrupp eller

kategori av yrken. tex hantverkare. Här på Koja har vi valt att göra precis tvärt om. Vi vill istället så långt det är möjligt blanda folk och företag ifrån olika branscher. Här kan du se vilka företag och personer som sitter här på Koja just nu.

Det minskar risken att folk pratar jobb på lunchen ( det händer nästan aldrig här) och bidrar istället till vår sköna stämning och goda gemenskap i huset. Att nätverket dessutom blir grymt brett är ingen nackdel.


Co-working på Koja innebär inte bara jobb, vi fixar också gemensamma frukostar, julfester och After Work mm. Jo, för co-working är inte bara work, det är trevligt också.


Välj eget kontor om du vill kunna jobba mera ostörd. Välj kontorsplats om du istället vill sitta "mera socialt ihop med andra." För dig som hyr kontorsplats finns mindre telefon/ mötesrum i närheten.


Att uppskatta social gemenskap är en nödvändighet och oftast det som förenar alla som väljer att jobba på ett kontorshotell med co-working. Är du nyinflyttad? Känner att du vill utöka din bekantskapskrets eller ditt nätverk? Bara trött på att känna dig ensam som egenföretagare och vill ha andra likasinnade att umgås med över en kopp kaffe ibland? Då är Koja helt rätt för dig. Gott kaffe och allmänt trevliga typer att umgås med utlovas!

Välkommen att kontakta oss för en rundvisning redan idag!