google-site-verification: google9add350a5fa4ea0f.html

Så här funkar COworking

"Du får en kontorsplats, kaffe och entreprenörskompisar. I bästa fall kan du också dra nytta av kollegornas kompetens och deras kontaktnät. Det kallas för coworking och trenden sprider sig över hela landet. Så skrev tidningen Företagaren i sin artikel "Så frodas Coworking-trenden" sep 2017.

Vi citerar vidare "Vid ett bord i den moderna receptionen breder ett par konsulter ut sina ritningar. Det stilrena kafébordet räcker inte riktigt till och de sprider ut sig på golvet. I en soffa sitter en norsk entreprenör och diskuterar innehållet i ett kontrakt – och vid den långa bardisken står några hyresgäster och dricker kaffe.

Miljön, människorna och sorlet skulle kunna vara hämtat från en hotellreception" Tidningen företagaren gjorde i detta fallet ett besök på ett coworkingkontor i Malmö, men det skulle lika gärna ha kunnat varit hos oss på Koja! För precis så här kan det vara om man hyr kontor eller kontorsplats hos oss.


Koja Coworking påminner om ett kontorshotell och det kan det på sätt och vis också vara om du "bara" söker ett kontor med en dörr att stänga om dig.. Självklart är du välkommen även om du vill ha stängd dörr, (här är alla förstående, vi är alla olika och vi jobbar också med väldigt olika saker). Men här får du så mycket mer. Med coworking får du istället tillgång till en öppen, kreativ och inspirerande miljö där du både kan jobba och delta i erfarenhetsutbyte med andra entreprenörer. Hos oss på Koja får du Coworking precis så mycket som du själv vill och bjuder in till. Inget tvång och i lagom stor dos. Välj eget kontor om du vill kunna jobba mera ostörd. Välj kontorsplats om du istället vill sitta "mera socialt ihop med andra." För dig som hyr kontorsplats finns mindre telefon/ mötesrum i närheten. Gott kaffe och allmänt trevliga typer att umgås med utlovas!


Välkommen att kontakta oss för en rundvisning!

Co working på Kontorshotell I Halmstad